Rockový týždeň v kocke: Arch Enemy, Lacuna Coil aj The Who

Zdieľať

Novinky zo svetovej rockovej scény v dňoch 30. september – 6. október 2024

Basgitarista Aerosmith Tom Hamilton si založil novú kapelu Close Enemies. V zostave Chasen Hampton (spev), Tony Brock (bicie), Peter Stroud (gitara) a Trace Foster (gitara) už majú naplánovaný prvý koncert a nahraných pár skladieb, z ktorých sa prvú chystajú zverejniť už čoskoro.

Dokument Never Too Late o Eltonovi Johnovi dostal svoj prvý trailer. Film zachytáva jeho posledné vystúpenie v Severnej Amerike so spevákovými ohliadnutiami za celou kariérou. Dostupný bude na Disney+ od 13. decembra.

Kerry King, gitarista kapely Slayer, s oznámením sólového amerického turné zverejnil aj nový videoklip k piesni Where I Reign z jeho albumu From Hell I Rise.

Lacuna Coil sa chystá vydať svoj desiaty album. Sleepless Empire vyjde 14. februára s jedenástimi skladbami. Z nich sa prvým singlom stala pieseň Oxygen.

Na oslavu 60 rokov na scéne kapely The Who vydá britská pošta sériu dvanástich špeciálnych známok. Na ôsmich známkach sa objavia obaly najznámejších albumov a na ďalších štyroch fotografie kapely. Sériu známok je možné si predobjednať.

Dvanásty kúsok do diskografie pripravuje kapela Arch Enemy. Album Blood Dynasty vydá 28. marca a sľubuje na ňom posúvanie hraníc svojej tvorby. K už skôr zverejnenému singlu Dream Stealer pridali zverejnenie skladby Liars & Thieves, avšak zatiaľ len naživo na koncerte v Glasgowe.

Zdroj: Loudersound

Comments are closed.

DOČÍTAL SI SA AŽ SEM?

Páčil sa ti článok?

→Klikni a odmeň
nás pivom←