Falling In Reverse prídu na jeseň prvýkrát do Česka

Zdieľať

Falling In Reverse sa prvýkrát predstaví fanúšikom v Českej republike. Spoločne s Hollywood Undead & Sleep Theory vystúpia už 22. novembra v pražskom O2 univerze.

Foto: Live Nation CZ

Americká kapela Falling In Reverse, vedená charizmatickým frontmanom Ronniem Radkem, vystúpi prvýkrát v Prahe. Kapela je známa svojím unikátnym mixom post-hardcoreu, elektroniky a rapu, ktorý z nich urobil jedného z najinovatívnejších hráčov na modernej metalovej scéne. Od svojho debutu v roku 2011 sa Falling In Reverse preslávili hitmi ako Popular Monster, Zombified a I’m Not A Vampire, ktoré im priniesli celosvetovú popularitu.

Ronnie Radke, ktorého osobný príbeh a úprimné texty stoja za jedinečnou identitou kapely, prináša do hudby prvky autobiografie, surové emócie a kritické spoločenské komentáre. Táto kombinácia autentických zážitkov a inovatívneho prístupu k žánrom je charakteristická pre ich tvorbu a zaisťuje im lojálnu fanúšikovskú základňu po celom svete. Každý nový album Falling In Reverse prináša ďalší krok v ich hudobnom vývoji.

Kapela je tiež oceňovaná pre svoje vizuálne pôsobivé videoklipy a živé vystúpenia, ktoré podčiarkujú ich štýlovú rozmanitosť a experimentovanie so zvukom aj obrazom. Falling In Reverse zostávajú jedným z najvýraznejších mien súčasnej metalovej scény. Vstupenky na ich pražský koncert v rámci The Popular Monstour II budú v predaji od 23. augusta.

Zdroj: Live Nation CZ

Comments are closed.

DOČÍTAL SI SA AŽ SEM?

Páčil sa ti článok?

→Klikni a odmeň
nás pivom←