Brutal Assault prinesie opäť nadupaný line-up

Zdieľať

Line-up hlavných pódií tohtoročného Brutal Assaultu je kompletný – spolu s dňami, kedy kapely vstúpia. Brutal Assault sa už niekoľko rokov odohráva v pevnosti Josefov v augustovom termíne. Tento rok to bude konkrétne 7. – 10. augusta. Ani tento festival sa však oproti prvotne ohláseným kapelám nevyhol niekoľkým zmenám.

„Snažili sme sa neostať dlžní svojej povesti a nahradiť umelcov, ktorí nemôžu doraziť, menami rovnako slávnymi. Stálo obrovské úsilie potvrdiť náhrady, ale sme veľmi šťastní, že ich môžeme uvítať v našich radoch. MY DYING BRIDE zrušili svoju účasť a následne sme ešte rokovali o možnosti ich znovu potvrdiť, to sa ale nepodarilo, preto ako ich náhradu predstavujeme kultových doomárov CANDLEMASS,“ uvádza organizátori.

PIG DESTROYER boli nútení zrušiť svoju účasť z logistických dôvodov. „Veríme, že vám ich nahradíme nasledujúci rok. Ako ich náhrada priletí do Európy exkluzívne CEPHALIC CARNAGE, ktorí zahrajú hneď 2 sety: oslavu 20 rokov dosky ANOMALIES a prierez ich tvorbou.“

Ďalšie zmeny nastali aj u AFTER THE BURIAL, DARKEST HOUR, DEVIL MASTERSPIRITWORLD a TEN56., a tento rok preto nedorazia. Namiesto toho sa môžete tešiť na novo potvrdené ACID ROW, AEON WINDS, DEADROOTS, DISTANT, DOOMASEXORCIZPHOBIA, IONS, MALLEPHYR, OCEANS ATE ALASKA, PERSEFONE, STELLVRIS alebo TAKE OFFENSE.

Do lineupu pribudlo aj ďalších šesť undergroundových mien: ukrajinskí 1914 privezú svoju temnú hudobnú krajinu 1. svetovej vojny, atlantskí rebeli CLOAK black s tradíciou heavy metalu, škótsky „kráľ arcane moshu“ HELLRIPPER prinesie svoj black ‚n‘ roll predstaví svoje jedinečné pohľady na death metal a black doom a izraelská SREFA svoj páchnuci black metal.

Line-up KAL Stage-u bude ohlásený počas nasledujúceho mesiaca.

Ak sa chcete pozrieť na Brutal Assault na jeden deň, môžete využiť „Brutálnu inšpekciu“ a zakúpiť si jednodňový lístok. Počet vstupeniek je limitovaný na 300 kusov na deň.

brutal assault
Foto: Brutal Assault

Komentujte

DOČÍTAL SI SA AŽ SEM?

Páčil sa ti článok?

→Klikni a odmeň
nás pivom←