Hidden Music Fest bude hostiť slovenskú powermetalovú hviezdu

Zdieľať

Vonku sa oteplieva a to pre rockerov znamená, že tá pravá festivalová sezóna je pomaly, ale isto tu. Tá slovenská je už od začiatku mája v plnom prúde a minimálne do septembra nepoľaví. Posledný májový piatok bude patriť Hidden Music Festu. Ten sa bude konať od devätnástej hodiny v priestoroch Tržnica Pubu a bude hostiť štyri kapely.

Možno štyri kapely nie sú veľa, ale ako sa hovorí – dôležitá je kvalita, nie kvantita. A tá v Turzovke určite nebude chýbať. Dôkazom je napríklad hlavná hviezda večera, ktorou sú powermetaloví SIGNUM REGIS. Táto kapela, ktorá robí za hranicami dobré meno slovenskej melodickej scéne, ale na domácich pódiách ju fanúšikovia až tak často nevidia, odohrá svoj set práve na Hidden Music Feste.  

Okrem nich vystúpia ostrieľaní a obľúbení MAD FREQUENCY, z domácich kapiel sa na pódiu objavia tiež ALL SO COLD a susedné Česko prídu reprezentovať mladí crossoveristi OVER ALL z Ostravy. Určite sa je teda na čo tešiť a žiadny milovník melodického metalu a domácej scény by na tejto akcii 31. mája nemal chýbať.

Komentujte

DOČÍTAL SI SA AŽ SEM?

Páčil sa ti článok?

→Klikni a odmeň
nás pivom←